Επιτυχίες Αθλητών-Μελών ΑΟΠ 2016

Κλείνοντας λοιπόν την αγωνιστική χρονιά του 2016, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαίρουμε όλους τους αθλητές-μέλη μας, που διακρίθηκαν εκπροσωπόντας τον ΑΟΠ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα-Κύπελλα-Έπαθλα Αυτοκινήτου.
Πιο κάτω θα αναφέρουμε τους Αθλητές-Μέλη του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών που διακρίθηκαν σε επίπεδο τριάδας με βάση την συγκεντρωτική βαθμολογία που έχει ανακοινώσει η ΟΜΑΕ, στην εκάστωτε κατηγορία τους.

Ας ξεκινήσουμε με τον θεσμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.
Ντέρμας Βασίλειος – 3ος Κατηγορίας Ε12Δ 2016

Καμπέρος Αλέξιος – 2ος Κατηγορίας Formula Saloon 1.6L Ατμοσφαιρικά 2016

Αυγερόπουλος Ιωάννης – 3ος Κατηγορίας Formula Saloon 1.6L Ατμοσφαιρικά 2016

Συνεχίζουμε με τον θεσμό του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου 2016, που πέρασε σε ένα νέο επίπεδο το 2016, αν και κατα την κοινή γνώμη δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία απο θέμα δομής.

Χρήστος Αυγερόπουλος – Στράτος Γιαβάσης : 3οι Κατηγορίας F2 Κυπέλου Ελλάδος 2016

Ανδρέας Μαργαρώνης – Μιχάλης Αφαλωνιάτης : 1οι Κατηγορίας C5 Κυπέλου Ελλάδος 2016

Για το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Ελλάδος, τα πληρώματα βρέθηκαν στον Τελικό του Super Cup OMAE μέσα απο τα Περιφερειακά Κύπελλα. Το Περιφερειακό Κύπελλο Πελοποννήσου προσμέτρησε με 2 αγώνες, το Ράλλυ Αχαιός και το Ράλλυ Σπρίντ Αιγίου.
Εκεί,στην Γενική Κατάταξη 2οι τερμάτισαν οι Χρήστος Αυγερόπουλος-Στράτος Γιαβάσης και 3ος ο Παντελής Τζικόπουλος. Στην κατηγορία F2, 1οι τερμάτισαν οι Χρήστος Αυγερόπουλος-Στράτος Γιαβάσης, ενώ στην 2η θέση βρέθηκε ο Παντελής Τζικόπουλος με τον συνοδηγό του Παναγιώτη Πανταζόπουλο να τερματίζει στην 3η θέση των συνοδηγών.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να συγχαρούμε και όλους τους υπόλοιπους Αθλητές-Μέλη μας που πήραν μέρος σε πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα, την αγωνιστική χρονιά του 2016 και να τους ευχηθούμε και εις ανώτερα και πάντα με χαμόγελα στον τερματισμό κάθε αγώνα.
Το 2017 έρχεται, και οι αγώνες του όπως φαίνεται θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Η Πιτίτσα μας, και πάλι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και το Ράλλυ Αχαιός στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος.
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, γιατι το αγωνιστικό 2017 αναμένεται πολύ θεαματικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ